Vanliga frågor

 

 

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna!

 

1. Hur mycket kostar en sånglektion/röstcoachinglektion hos VocalSolution?

Enstaka lektioner kostar 700 kr styck.

Paketpris för 5 lektioner är 2700 kr. (540 kr/lektion)

Paketpris för 10 lektioner är 5000 kr. (500 kr/lektion)

Paketen är giltiga i 12 månader från första inbokade lektionstillfälle.

En GRATIS prova-på-lektion på 15 min erbjuds alltid dig som funderar på ett lektionspaket och är beredd att köpa det om du är nöjd med prova-på-lektionen.

 

2. Hur lång är varje lektion?

 En lektion är 30 minuter men om så önskas och i mån av tid kan 45 min ordnas.

 

3. Hur betalar man? 

 Jag mailar en faktura som du har 14 dagar på dig att betala, eller om du har särskilt önskemål ang betalningsdatum tittar vi på möjligheten till det.

 

4. Kan man dela upp fakturan på fler betalningar?

Vill man inte betala allt vid ett och samma tillfälle kan man i stället köpa enstaka lektioner a' 700 kr i stället för paket.

 

5. Går det att betala med Swish eller med kort?

I dagsläget nej.

 

6. Hinner man verkligen något på 30 min?

Ja! Man hinner mycket! Jag är van att ha 30-minuterslektioner (vilket jag har valt att ha för att kunna hålla ner priset för er kunder!) och utnyttjar tiden effektivt. Och du får med dig konkreta tips på vad du bör tänka på/öva på till nästa gång. Dessutom kan 30 minuter vara lagom för att inte trötta ut rösten, särskilt om man inte är en van sångare.

 

7. Vilka sånger sjunger man?

Du är själv med och väljer sånger, sådana du gillar och har hört en del och kan melodin på "i huvudet". Texten kan du antingen skriva ut på papper (att föredra för då kan du anteckna lite av det jag säger samtidigt) eller googla på din telefon eller surfplatta. Eller lära dig utantill förstås, om du vill/har tid! Jag utgår alltid från den musik eleven själv gillar och känner att den vill sjunga. Vet du inte alls vad du vill sjunga kommer jag med låttips, eller om jag tror att någon sång/sångstil skulle vara särskilt bra just nu för dig att jobba med.

 

8. Hur har man sånglektion/röstcoaching?

Alla mina kunder har lektion varannan vecka som regel, men vill man kan man ha t ex en gång i månaden eller om man väljer att höra av sig då och då och boka in en tid. I mån av tid och vid önskemål kan det gå att få lektion en gång/vecka.

 

9. Var kan man parkera sin bil?

På gatan utanför eller på någon av gatorna runt kvarteret brukar det finnas plats.

 

10. Hur många lektioner krävs för att bli bra på att sjunga?

Det beror dels på vilken nivå du startar på samt på hur mycket tid du lägger på att öva hemma och även på hur väl du tar till dig mina instruktioner. Jag är dock väldigt mån om att du ska förstå vad jag menar, så jag har flera olika sätt att förklara samma sak på. Men på 10 lektioner utvecklas du oftast en hel del och ibland gör även bara 5 lektioner stor skillnad! Många av mina elever fortsätter dock med 5 eller 10 lektioner en eller flera gånger till, för att få ännu bättre resultat och/eller bara för att det är så roligt att ta sånglektioner!