Tjänster

 

PROVA-PÅ-LEKTION

En GRATIS lektion på ca 15 minuter, för dig som funderar på att köpa ett lektionspaket om 5 eller 10 lektioner! 

 

ENSKILDA SÅNGLEKTIONER 

Du får lära dig att använda magstödet optimalt och du får lära dig använda röstens alla register för att utöka ditt röstomfång och din röstkapacitet. 

Detta både genom att göra olika sångövningar och genom att jobba med olika låtar som du väljer själv i samråd med mig, eller så kommer jag med förslag på sånger som kan passa.

Vi jobbar även med din röstklang/ditt sound och testar att använda mer eller mindre "twang", mer eller mindre ljud genom näsan (eller inget ljud i näsan alls), få mer djup i rösten eller mer "edge" i rösten, belting - allt beroende på dina önskemål och på vad din röst "behöver" samt beroende på vilken typ av låt det hanndlar om. Du får olila nycklar att använda helt enkelt samt att du hittar "din egna" röst och hittar ett sätt att sjunga som känns lätt och skonsamt för rösten.

Vi jobbar även med att hitta rätt karaktär och känsla i låtarna.

 

 

SÅNGLEKTIONER FÖR TVÅ

Lektioner med samma innehåll som "enskilda sånglektioner", tillsammans med någon som du vill sjunga med! 

Vill man kan man också jobba med stämsång på dessa lektioner.

 

SÅNGLEKTIONER FÖR "TONDÖVA"

Känner du att du har svårt att träffa tonerna när du försöker hänga med i en melodi? Brukar du själv eller någon annan kalla dig för "tondöv"? Vill du känna att du kan hänga med i t ex Ja må han leva utan att oroa dig för att du är "helt ute och cyklar"? Då kan dessa lektioner vara något för dig! Det är enskilda lektioner med ett tydligt mål och vi jobbar med enkla melodier som du känner igen.

 

RÖSTTRÄNING FÖR TALRÖSTEN

 - för dig som har ett röstkrävande yrke eller har problem med talrösten till vardags

Du får lära dig använda din talröst på ett ultimat sätt vad gäller röstklang och röststyrka, genom olika röst- och talövningar samt andnings- och hållningsövningar. Du får bl a lära dig använda "magstödet" optimalt för att förbättra din röststyrka och uthållighet.

 

UTTALSTRÄNING - för dig som har svenska som andraspråk

Vi övar på ditt svenska uttal genom härmning, högläsning, sånger (för dig som tycker om att sjunga) samt med hjälp av olika övningar och uppgifter. 

 

SOLOSÅNG AV MIG- till bröllop, dop och andra högtider

Jag framför en eller flera sånger i den stil ni önskar; pop, rock, visa, klassiskt eller jazz m m! Ni väljer era favoritsånger eller jag kommer med passande förslag. Pris enligt överrenskommelse beroende på antal sånger. Jag kan även skriva en melodi till en text ni skrivit själva eller annan befintlig text.

 

KOMPOSITION

Om du t ex har en egen text eller en favoritdikt som du vill ha tonsatt till dop, bröllop eller annan högtid så hjälper jag gärna till att komponera en melodi till den. Jag kan även skriva både text och musik om du har en ide´om vad sången skall handla om. Pris enligt överrenskommelse.

 

FÖRETAGSKÖR

Jag kommer till er arbetsplats och repeterar in den musik ni vill sjunga; ni är med och bestämmer reportoaren! Kanske dags att repetera in några härliga sånger till personalfesten? Prisuppgift vid förfrågan.

 

PRESENTKORT

Köp ett presentkort till någons födelsedag eller till julklapp t ex, på valfritt antal sånglektioner. Se priser under fliken "priser"!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen

 

"Annelie är fantastisk, hon får en att gå utanför sin bekvämlighetszon och varje minut med henne ger mig självförtroende och verktyg för att bli bättre på sång, rekommenderas"

 

"Den bästa röstcoachen! Tack vare Anneli var mina två äldsta barn väl förberedda inför färdighetsproven på både Sollentuna Musikklasser och Adolf Fredriks musikklasser. De lyckades sjunga in sig på båda skolorna och valde slutligen att gå på Adolf Fredriks musikklasser. Vårt yngsta barn ska även få möjlighet att göra färdighetsprov. När det väl är dags blir det åter sånglektioner hos Anneli. Det är det självklara valet för oss."

 

"Jag har ju gått hos några olika sångpedagoger, men har aldrig lärt mig så här mycket och på så kort tid!"

 

" Det ger verkligen mycket att komma på de här lektionerna, det känns som att allt faller på plats!"

 

"Killarna i bandet säger att det låter mycket bättre nu!"

 

"Tack för att du förgyllde vår stora dag med din sång!"

 

"Min dotter var verkligen inspirerad och upplyft efter sånglektionen!"

 

"Jag kom in på Rytmus! Tack för all hjälp!"

 

"Tack för all hjälp till vår dotter med förberedelserna inför AF-sökningarna. Hon kom in!!"

 

Fler recensioner finns på Google!

(markera länken, klicka sedan på webbläsarikonen och öppna alternativt kopiera och klistra in!)

https://g.page/r/CY5djl8z2WyaEAE