Tjänster

 

PROVA-PÅ-LEKTION

En GRATIS lektion på 15-20 minuter, för dig som funderar på att köpa ett lektionspaket om 5 eller 10 lektioner! 

 

ENSKILDA SÅNGLEKTIONER - för alla, från nybörjare till proffs, som vill utveckla sin sångröst och inspireras till nya framsteg!

Innehåll:

Sångteknik

Du får lära dig att använda "stödet" (inandnings- och utandningsmuskulaturen i samverkan) på rätt sätt och du får lära dig använda röstens alla register samt hjälper jag dig att hitta din personliga röstklang och utveckla den på bästa sätt för att du skall kunna sjunga de sånger du vill utan att känna dig sångtekniskt begränsad.

Uttryck

Att sjunga handlar främst om att förmedla en text/känsla och jag hjälper dig att utifrån texten och låtens karaktär få fram fler uttrycksmöjligheter i din röst, vilket i sin tur även kommer att utveckla din sångteknik.


(30-minuterslektion.

Vid önskemål och i mån av tid: 45-minuterslektion.)

 

SÅNGLEKTIONER FÖR TVÅ!

Lektioner med samma innehåll som "enskilda sånglektioner", tillsammans med någon som du vill sjunga med! 

Vill man kan man också jobba med stämsång på dessa lektioner.

(30- minuterslektion eller vid önskemål och möjlighet 45- eller 60-minuterslektion.)

 

SÅNGLEKTIONER FÖR "TONDÖVA"!

Känner du att du har svårt att träffa tonerna när du försöker hänga med i en melodi? Brukar du själv eller någon annan kalla dig för "tondöv"? Vill du känna att du kan hänga med i t ex Ja må han leva utan att oroa dig för att du är "helt ute och cyklar"? Då kan dessa lektioner vara något för dig! Det är enskilda lektioner med ett tydligt mål och vi jobbar med enkla melodier som du känner igen.

(30-minuterslektion.)

RÖSTTRÄNING FÖR TALRÖSTEN

 - för dig som har ett röstkrävande yrke eller har problem med talrösten till vardags!

Innehåll:

Röstteknik

Du får lära dig använda din talröst på ett ultimat sätt vad gäller röstklang och röststyrka, genom olika röst- och talövningar samt andnings- och hållningsövningar. Du får lära dig använda "stödet" (in- och utandningsmuskulaturen i samverkan) för att förbättra din röststyrka och uthållighet.

UTTALSTRÄNING FÖR DIG SOM HAR SVENSKA SOM ANDRASPRÅK

Vi övar på ditt svenska uttal genom härmning, högläsning, sånger (för dig som tycker om att sjunga) samt med hjälp av olika läromedel som finns på marknaden. Att lära sig rätt uttal gör att andra människor har lättare att uppfatta det du säger, samt gör att ditt självförtroende vad gäller dina svenska-kunskaper stärks vilket kan ge positiva "ringar på vattnet" vad gäller flera olika områden i tillvaron! 

SOLOSÅNG- till bröllop, dop och andra högtider!

Jag framför en eller flera sånger i den stil ni önskar; pop, rock, visa, klassiskt eller jazz m m! Ni väljer era favoritsånger eller jag kommer med passande förslag. Pris enligt överrenskommelse beroende på antal sånger. Jag kan även skriva en melodi till en text ni skrivit själva eller annan befintlig text.

KOMPOSITION

Om du t ex har en egen text eller en favoritdikt som du vill ha tonsatt till dop, bröllop eller annan högtid så hjälper jag gärna till att komponera en melodi till den. Jag kan även skriva både text och musik om du har en ide´om vad sången skall handla om. Pris enligt överrenskommelse.

FÖRETAGSKÖR

Jag kommer till er arbetsplats och repeterar in den musik ni vill sjunga; ni är med och bestämmer reportoaren! Kanske dags att repetera in några härliga sånger till personalfesten? Prisuppgift vid förfrågan.

PRESENTKORT

Köp ett presentkort till någons födelsedag eller till julklapp, på valfritt antal sånglektioner. Se priser under fliken "priser"!

 

 

 

SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen

"Jag har ju gått hos några olika sångpedagoger, men har aldrig lärt mig så här mycket och på så kort tid!"

 

" Det ger verkligen mycket att komma på de här lektionerna, det känns som att allt faller på plats!"

 

"Killarna i bandet säger att det låter mycket bättre nu!"

 

"Tack för att du förgyllde vår stora dag med din sång!"

 

"Min dotter var verkligen inspirerad och upplyft efter sånglektionen!"

 

"Jag kom in på Rytmus! Tack för all hjälp!"

 

"Tack för all hjälp till vår dotter med förberedelserna inför AF-sökningarna. Hon kom in!!"

 

Fler recensioner finns på Google!

(markera länken, klicka sedan på webbläsarikonen och öppna alternativt kopiera och klistra in!)

https://g.page/r/CY5djl8z2WyaEAE