Tjänster

 

PROVA-PÅ-LEKTION

En GRATIS lektion på ca 15 minuter, för dig som funderar på att köpa ett lektionspaket om 5 eller 10 lektioner! 

 

ENSKILDA SÅNGLEKTIONER 

Du får lära dig att använda använda röstens olika register och kvaliteter för att utöka ditt röstomfång och din röstkapacitet, för att kunna sjunga på det sätt du önskar.

Detta både genom att göra olika sångövningar och genom att jobba med olika låtar som du väljer själv i samråd med mig, eller så kommer jag med förslag på sånger som kan passa.

Vi jobbar med din röstklang/ditt sound och testar att använda mer eller mindre "twang", mer eller mindre ljud genom näsan (eller inget ljud i näsan alls), få mer djup i rösten eller mer "edge" i rösten, belting - allt beroende på dina önskemål och på vad din röst kanske "behöver" samt beroende på vilken typ av låt det hanndlar om. Du får olila nycklar att använda helt enkelt, samt att du hittar "din egna" röst och hittar ett sätt att sjunga som känns lätt och skonsamt för rösten.

Vi jobbar även med att hitta rätt karaktär och känsla i låtarna.

Kostnad:

1 lektion 700 kr

Paket på 5 lektioner 2700 kr

Paket på 10 lektioner 5000 kr

 

 

SÅNGLEKTIONER FÖR TVÅ

Lektioner med samma innehåll som "enskilda sånglektioner", tillsammans med någon som du vill sjunga med! 

Vill man kan man också jobba med stämsång på dessa lektioner.

 

 

SÅNGLEKTIONER FÖR "TONDÖVA"

Känner du att du har svårt att träffa tonerna när du försöker hänga med i en melodi? Brukar du själv eller någon annan kalla dig för "tondöv"? Vill du känna att du kan hänga med i t ex Ja må han leva utan att oroa dig för att du är "helt ute och cyklar"? Då kan dessa lektioner vara något för dig! Det är enskilda lektioner med ett tydligt mål och vi jobbar med enkla melodier som du känner igen.

 

RÖSTTRÄNING FÖR TALRÖSTEN

 - för dig som har ett röstkrävande yrke eller har problem med talrösten till vardags. Kanske är du lärare eller håller presentationer i jobbet och vill få fram ditt budskap tydligare?

Du får lära dig använda din talröst på ett optimalt sätt vad gäller röstklang och röststyrka, genom olika röst- och talövningar samt andnings- och hållningsövningar. Du får bl a lära dig använda "magstödet" för att förbättra din röststyrka och uthållighet.

 

UTTALSTRÄNING - för dig som har svenska som andraspråk

Vi övar på ditt svenska uttal genom härmning, högläsning, sånger (för dig som tycker om att sjunga) samt med hjälp av olika övningar och uppgifter. Att sjunga är ett väldigt bra sätt att träna uttal, eftersom tonerna har olika längd och betoning, vilket gör att uttalet blir ännu lättare att förstå/höra.

 

NYHET!

KOMBINERAD BABYRYTMIK/SÅNGLEKTIONER

för föräldralediga med baby 0-10 mån!

Ta med din bebis och kom och sjung tillsammans, samtidigt som du får tips på hur du ska kunna bli ännu bättre på att sjunga! Vi kombinerar sång-/röstövningar med att sjunga sånger som barnet tycker är roliga. Att sjunga med sitt barn gynnar bl a språkutvecklingen och är en lustfylld gemensam aktivitet som också är bra för anknytningen! Jag hjälper dig att hitta ett bra sätt att sjunga på så att det blir ännu roligare att göra och kan bli en naturlig del av vardagen.

 

SOLOSÅNG AV MIG- till bröllop, dop och andra högtider

Jag framför en eller flera sånger i den stil ni önskar; pop, rock, visa, klassiskt eller jazz m m! Ni väljer era favoritsånger eller jag kommer med passande förslag. Pris enligt överrenskommelse beroende på antal sånger. Jag kan även skriva en melodi till en text ni skrivit själva eller annan befintlig text.

 

KOMPOSITION

Om du t ex har en egen text eller en favoritdikt som du vill ha tonsatt till dop, bröllop eller annan högtid så hjälper jag gärna till att komponera en melodi till den. Jag kan även skriva både text och musik om du har en ide´om vad sången skall handla om. Pris enligt överrenskommelse.

 

FÖRETAGSKÖR

Jag kommer till er arbetsplats och repeterar in den musik ni vill sjunga; ni är med och bestämmer reportoaren! Kanske dags att repetera in några härliga sånger till personalfesten? Prisuppgift vid förfrågan.

 

PRESENTKORT

Köp ett presentkort till någons födelsedag eller till julklapp t ex, på valfritt antal sånglektioner. Se priser under fliken "priser"!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen