Din egen röst!

Din röst är personlig, det ginns ingen som låter precis som du! Vi kan självklart inspireras av andra sångare/härma andra och göra olika sounds med rösten, få den att  låta på olika sätt...men i grund och botten är vi alla unika och så även våra röster. Detta för att vi alla ser olika ut, har olika stora munnar, olika långa käkben, olika form på vårat resonansrum (munhålan)  samt har olika stora struphuvuden och olika långa stämband. Detta unika instrument behöver vi sedan "bara" lära oss att använda på rätt sätt för att ta fram det bästa ljudet ur det. Det är där sånglektioner kan komma in i bilden! Välkommen på en gratis prova-på-lektion hos VocalSolution så ska vi se vad det är du behöver förbättra för att ta fram din egen rösts potential!

31 Jul 2021

 

"Annelie är fantastisk, hon får en att gå utanför sin bekvämlighetszon och varje minut med henne ger mig självförtroende och verktyg för att bli bättre på sång, rekommenderas"

 

"Den bästa röstcoachen! Tack vare Anneli var mina två äldsta barn väl förberedda inför färdighetsproven på både Sollentuna Musikklasser och Adolf Fredriks musikklasser. De lyckades sjunga in sig på båda skolorna och valde slutligen att gå på Adolf Fredriks musikklasser. Vårt yngsta barn ska även få möjlighet att göra färdighetsprov. När det väl är dags blir det åter sånglektioner hos Anneli. Det är det självklara valet för oss."

 

"Jag har ju gått hos några olika sångpedagoger, men har aldrig lärt mig så här mycket och på så kort tid!"

 

" Det ger verkligen mycket att komma på de här lektionerna, det känns som att allt faller på plats!"

 

"Killarna i bandet säger att det låter mycket bättre nu!"

 

"Tack för att du förgyllde vår stora dag med din sång!"

 

"Min dotter var verkligen inspirerad och upplyft efter sånglektionen!"

 

"Jag kom in på Rytmus! Tack för all hjälp!"

 

"Tack för all hjälp till vår dotter med förberedelserna inför AF-sökningarna. Hon kom in!!"

 

Fler recensioner finns på Google!

(markera länken, klicka sedan på webbläsarikonen och öppna alternativt kopiera och klistra in!)

https://g.page/r/CY5djl8z2WyaEAE