Härma eller hitta sin egen röst?

Att hitta sin egen sångröst och sin egen stil är mångas önskan och krävs ofta för att nå ut till en publik. Så hur gör man då det? Ofta (nästan alltid) har vi ju våra favoritartister och idoler som vi tycker sjunger superbra och vi gillar deras musikstil. Kanske är det just dessa artisters låtar du går runt och sjunger på hels tiden och som gör att du känner att du vill ta ditt sjungande ett steg längre och gå till en sångpedagog! 

Jag tror att det är bra att härma och inspireras av andra och att du ändå kan hitta din egen röst! Du lär känna din röst och vilka olika ljud den kan göra ju mer du sjunger och om det är genom att härma andra artister: fine! Däremot, när du känner att du kan sången tillräckligt bra ska du alltid försöka hitta din egen version av låten. Tänka att det är DIN låt...att det är DU som har skrivit den genom att du har utgått ifrån DINA känslor. På så sätt blir ditt sjungande mer äkta och kan beröra en publik. Känner du att din röst inte räcker till för att ta precis de toner du vill och på det sätt du vill: kom på några sånglektioner så jobbar vi med din sångteknik så att du känner dig mindre begränsad genom att din röst får större kapacitet! 

14 Apr 2018

 

"Annelie är fantastisk, hon får en att gå utanför sin bekvämlighetszon och varje minut med henne ger mig självförtroende och verktyg för att bli bättre på sång, rekommenderas"

 

"Den bästa röstcoachen! Tack vare Anneli var mina två äldsta barn väl förberedda inför färdighetsproven på både Sollentuna Musikklasser och Adolf Fredriks musikklasser. De lyckades sjunga in sig på båda skolorna och valde slutligen att gå på Adolf Fredriks musikklasser. Vårt yngsta barn ska även få möjlighet att göra färdighetsprov. När det väl är dags blir det åter sånglektioner hos Anneli. Det är det självklara valet för oss."

 

"Jag har ju gått hos några olika sångpedagoger, men har aldrig lärt mig så här mycket och på så kort tid!"

 

" Det ger verkligen mycket att komma på de här lektionerna, det känns som att allt faller på plats!"

 

"Killarna i bandet säger att det låter mycket bättre nu!"

 

"Tack för att du förgyllde vår stora dag med din sång!"

 

"Min dotter var verkligen inspirerad och upplyft efter sånglektionen!"

 

"Jag kom in på Rytmus! Tack för all hjälp!"

 

"Tack för all hjälp till vår dotter med förberedelserna inför AF-sökningarna. Hon kom in!!"

 

Fler recensioner finns på Google!

(markera länken, klicka sedan på webbläsarikonen och öppna alternativt kopiera och klistra in!)

https://g.page/r/CY5djl8z2WyaEAE