Höststart 2021

Jaha, så var plötsligt hösten här! (Om än kanske inte meterologiskt sett så nog känns det så!) Den kom ovanligt tidigt/snabbt i år, men efter den varma och soliga sommar vi har haft känns det helt ok tycker jag! Och nu börjar ju dessutom en ny sångtermin - alltid lika kul att träffa nya och gamla elever! Jag har några få lediga tider kvar så hör av dig så snart som möjligt om du vill ta några sång-/ eller talröstlektioner!

Och kom i håg: du får en helt gratis prova-på-lektion först, om du funderar på att köpa ett lektionspaket på 5 eller 10 lektioner! Välkommen med din förfrågan!

26 Aug 2021

 

"Annelie är fantastisk, hon får en att gå utanför sin bekvämlighetszon och varje minut med henne ger mig självförtroende och verktyg för att bli bättre på sång, rekommenderas"

 

"Den bästa röstcoachen! Tack vare Anneli var mina två äldsta barn väl förberedda inför färdighetsproven på både Sollentuna Musikklasser och Adolf Fredriks musikklasser. De lyckades sjunga in sig på båda skolorna och valde slutligen att gå på Adolf Fredriks musikklasser. Vårt yngsta barn ska även få möjlighet att göra färdighetsprov. När det väl är dags blir det åter sånglektioner hos Anneli. Det är det självklara valet för oss."

 

"Jag har ju gått hos några olika sångpedagoger, men har aldrig lärt mig så här mycket och på så kort tid!"

 

" Det ger verkligen mycket att komma på de här lektionerna, det känns som att allt faller på plats!"

 

"Killarna i bandet säger att det låter mycket bättre nu!"

 

"Tack för att du förgyllde vår stora dag med din sång!"

 

"Min dotter var verkligen inspirerad och upplyft efter sånglektionen!"

 

"Jag kom in på Rytmus! Tack för all hjälp!"

 

"Tack för all hjälp till vår dotter med förberedelserna inför AF-sökningarna. Hon kom in!!"

 

Fler recensioner finns på Google!

(markera länken, klicka sedan på webbläsarikonen och öppna alternativt kopiera och klistra in!)

https://g.page/r/CY5djl8z2WyaEAE