Nygammal lokal!

I ca 4 år har jag hyrt en lokal i Solna/Råsunda tillsammans med en annan tjej, men nu från 1/6 blev lokalen bara MIN pga att den andra tjejen flyttar. Det känns spännande! Jag håller precis på att förnya lite med annat möblemang och även ett elpiano i stället för det akustiska (som tillhörde den andra tjejen) etc. Vi får se om jag kanske kommer att sakna den akustiska klangen, men i så fall skänker ju folk bort pianon på Blocket. Det kan också finnas fördelar med elpiano; jag tror att eleverna kommer att höra sig själva lite bättre eftersom det lätt blir att man spelar för starkt på ett akustiskt piano och efterklangen blir större. Jag kommer i alla fall göra allt för att lokalen ska bli så trivsam som möjligt men samtidigt praktisk och med bra akustik! Just nu har jag som projekt att försöka få till någon slags hall genom att dela av lite med någon hylla eller skärmvägg...

Vi får se hur jag lyckas med det; jag lägger upp lite bilder när jag är klar!

Eller välkommen på en lektion så ser ni ännu bättre hur det ser ut!:)

I och med att jag tar över Solna-lokalen på heltid avvecklar jag min lokal vid St eriksplan. Ni som är tveksamma till att åka ut ur stan´: prova!:) Min lokal ligger nära både T-bana Solna Centrum, busshållplats Råsunda (buss 515) eller Stråket (buss 509) samt tvärbanan (Solna C) och pendeltåg! (Solna Station)

 

8 Jun 2017

 

"Annelie är fantastisk, hon får en att gå utanför sin bekvämlighetszon och varje minut med henne ger mig självförtroende och verktyg för att bli bättre på sång, rekommenderas"

 

"Den bästa röstcoachen! Tack vare Anneli var mina två äldsta barn väl förberedda inför färdighetsproven på både Sollentuna Musikklasser och Adolf Fredriks musikklasser. De lyckades sjunga in sig på båda skolorna och valde slutligen att gå på Adolf Fredriks musikklasser. Vårt yngsta barn ska även få möjlighet att göra färdighetsprov. När det väl är dags blir det åter sånglektioner hos Anneli. Det är det självklara valet för oss."

 

"Jag har ju gått hos några olika sångpedagoger, men har aldrig lärt mig så här mycket och på så kort tid!"

 

" Det ger verkligen mycket att komma på de här lektionerna, det känns som att allt faller på plats!"

 

"Killarna i bandet säger att det låter mycket bättre nu!"

 

"Tack för att du förgyllde vår stora dag med din sång!"

 

"Min dotter var verkligen inspirerad och upplyft efter sånglektionen!"

 

"Jag kom in på Rytmus! Tack för all hjälp!"

 

"Tack för all hjälp till vår dotter med förberedelserna inför AF-sökningarna. Hon kom in!!"

 

Fler recensioner finns på Google!

(markera länken, klicka sedan på webbläsarikonen och öppna alternativt kopiera och klistra in!)

https://g.page/r/CY5djl8z2WyaEAE