Släppta restriktioner!

Då var första veckan utan coronarestriktioner här! Det känns lite mer som förut ute på stan/bland folk, men ändå känner i alla fall jag att jag vill vara lite försiktig ett tag till, trots att jag är fullvaccinerad. Jag fortsätter att ha mitt plexiglas framför pianot och självklart stannar både jag och eleverna hemma om vi känner förkylningssymtom! Om denna höst passerar utan att en ny corona-våg drar i gång, då kommer i alla fall jag att fira! Fram till dess en viss försiktighet blandat med lite lättnad - men sjunga kan vi i alla fall göra, gammal som ung! Delar ett härligt videoklipp här med Lady Gaga och Tony Bennett!/screenshot_20211005-081127_facebook.jpg

https://youtu.be/xyTa_gJkYwI

5 Oct 2021

 

"Annelie är fantastisk, hon får en att gå utanför sin bekvämlighetszon och varje minut med henne ger mig självförtroende och verktyg för att bli bättre på sång, rekommenderas"

 

"Den bästa röstcoachen! Tack vare Anneli var mina två äldsta barn väl förberedda inför färdighetsproven på både Sollentuna Musikklasser och Adolf Fredriks musikklasser. De lyckades sjunga in sig på båda skolorna och valde slutligen att gå på Adolf Fredriks musikklasser. Vårt yngsta barn ska även få möjlighet att göra färdighetsprov. När det väl är dags blir det åter sånglektioner hos Anneli. Det är det självklara valet för oss."

 

"Jag har ju gått hos några olika sångpedagoger, men har aldrig lärt mig så här mycket och på så kort tid!"

 

" Det ger verkligen mycket att komma på de här lektionerna, det känns som att allt faller på plats!"

 

"Killarna i bandet säger att det låter mycket bättre nu!"

 

"Tack för att du förgyllde vår stora dag med din sång!"

 

"Min dotter var verkligen inspirerad och upplyft efter sånglektionen!"

 

"Jag kom in på Rytmus! Tack för all hjälp!"

 

"Tack för all hjälp till vår dotter med förberedelserna inför AF-sökningarna. Hon kom in!!"

 

Fler recensioner finns på Google!

(markera länken, klicka sedan på webbläsarikonen och öppna alternativt kopiera och klistra in!)

https://g.page/r/CY5djl8z2WyaEAE